CHECK DIZZ OUT! Ga naar dizzcount.nl
nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

Dizz
Gildenstraat 39
7005 BL Doetinchem

T 31 (0)314 391919
F 31 (0)314 391913

E info@dizz.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor flexibele en voordelige winkelinrichting ga je naar www.dizz.nl  De specialist in slatwall, slatwalls, slattwal, slattwall, strokenwand. Ook wel genoemd strokenwanden, strokenpaneel, strokenpanelen, sleuvenwand, sleuvenwanden en slatstyle panelen. Grote voorraden, snelle leveringen !

Over Ons

foto's

Welkom op onze site www.lamellenwanden.nl ! Bent u op zoek naar een specialist in slatwall wanden ? Ook wel slat wall, strokenpaneel, strokenwanden, strokenpanelen, strokenwand en slatstyle genoemd. Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Slatwall panelen zijn al 30 jaar onovertroffen op het gebied van winkelinrichting en presentatie. Dizz is gespecialiseerd in de levering van deze slatwall panelen, slatwall accessoires, middenrekken, etc.  Kortom alles voor showroominrichting, winkelinrichting, slatwall voor standbouwers etc. etc.

Wij garanderen een snelle levering tegen de scherpst mogelijke prijzen. Neem de proef op de som en geef uw wensen aan. U ontvangt dan per omgaande een "scherpe" offerte van ons retour.  Wenst u bezoek van een vertegenwoordiger ?  Ook dat kan.  Laat het ons even weten. Wij nemen dan zsm contact met u op. Een mailtje naar info@dizz.nl is voldoende.


Vanuit ons magazijn in Doetinchem leveren wij uit voorraad door het gehele land.

Slatwall
V.A. € 17,50 per paneel

(excl. profielen)

© Slatwalls.nl 2006